Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Cadeautip voor je blokvrienden: Billy's Ballbag mondmasker

’t Zijn zware tijden voor studenten, da’s duidelijk. Een schouderklop kan zoveel deugd doen, [...]

13/01/2021

Waarom je ongegeneerd chocolade mag vreten tijdens de blok

Eten dat lekker én goed voor je is, het bestaat! Zwarte chocolade doet een heleboel goede dingen [...]

05/01/2021

Dunkin' Donuts opent nieuw filiaal in Brussel

Dunkin’ Donuts opent op 29 december een nieuwe winkel in Brussel. De keten opende eerder al vestigingen [...]

22/12/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84