Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

​Nokia brengt oude toestellen opnieuw uit

Nokia lijkt opnieuw te werken aan enkele heruitgaven van klassieke gsm-toestellen. Het gerucht doet de [...]

06/11/2020

Gentse Voetenman is gevat!

Voetenman is gevat! De man die al sinds 2006 jonge meisjes achtervolgt in Gent, en sinds kort weer in [...]

05/11/2020

​Kanye West wil nog altijd president worden

Kanye West en Kim Kardashian gaan het Witte Huis niet bewonen, althans nog niet. De Amerikaanse rapper [...]

05/11/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84