Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Buitenlandplannen? Vertrek niet zonder internationale studentenkaart ISIC

Dit academiejaar van plan om te gaan studeren of reizen in het buitenland? Vertrek dan niet zonder een [...]

01/10/2023

Deze verzekeringen heb je als student nodig

Sta je op het punt om op kot te gaan in een van de Belgische studentensteden? Tijd om uit te zoeken welke [...]

29/09/2023

Guido Stadsgids en Studentenagenda al besteld?

Een nieuw academiejaar starten zonder Guido Stadsgids en Studentenagenda, dat zou een barslecht idee [...]

28/09/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84