Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

MNM Blokhut: presentatoren moeten écht studeren

MNM lanceert iets nieuws tijdens de blok in juni: De MNM Blokhut. Na tien edities van Marathonradio trekt [...]

10/06/2022

Nu is het definitief: musical 40-45 stopt op 3 juli

Wie nog steeds niet naar de spektakelmusical 40-45 is gaan kijken in het Studio 100 Pop-Up Theater in [...]

04/06/2022

Jouw rug is wellicht al een dertiger!

Ergodôme en het departement Ergotherapie van Howest hebben een studie uitgevoerd waaruit blijkt dat onze [...]

03/06/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84