Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Antwerpse studenten maken gids voor studentendopen en welkomstrituelen

Studentendopen liggen steeds vaker onder vuur. Niet zonder reden natuurlijk, als je je de zaak Sanda [...]

10/03/2022

Nieuw boek onthult 110 instawaardige locaties in eigen land

Smile Safari ken je als het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa, vol decors en installaties [...]

08/03/2022

Los een moordzaak op bij een bord spaghetti

Een bord spaghetti met knalrode tomatensaus opslurpen, dat kan wel eens op een bloederige moordpartij [...]

05/03/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84