Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

DeeJay Michiel (19) ontdekt zijn nummer in Netflix-serie Ginny & Georgia

Michiel Bosmans uit Zonhoven is 19 jaar en draait plaatjes onder de naam DeeJay Michiel. Hij maakt ook [...]

12/04/2021

Nieuwe editie van BIOSKOOP drive-in in Gent

Goed nieuws voor filmfanaten, want de Gentse openluchtcinema BIOSKOOP is terug. Om het corona-proof [...]

11/04/2021

Jupiler komt met rood bier om Belgen te steunen tijdens het EK voetbal

Het is de zoveelste steuncampagne van Jupiler voor ons Belgisch elftal. Ditmaal brengt de biergigant [...]

11/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84