Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gentse studenten strijden opnieuw om titel tijdens 12urenloop

Op woensdag 24 april komen de Gentse studentenverenigingen en -clubs weer samen voor de jaarlijkse 12urenloop [...]

18/04/2024

Thomas More in Geel legt nieuwe zonnepanelen aan

De Thomas More hogeschool in Geel gaat bijna 1.500 nieuwe zonnepanelen plaatsen. De 25 oude panelen krijgen [...]

17/04/2024

HOGENT bouwt eigen 5G-netwerk

Met Europese steun bouwt de hogeschool HOGENT een privaat 5G-netwerk op drie campussen. Het gaat over [...]

16/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84