Image
23/07/2003

Vlaamse kabeljauw met Hoegaarden Wit

Hoegaarden Wit is een ideaal bier voor bij visgerechten.  Ook bij deze traditionele visschotel is dit fris bier perfect.

Duur:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
We gebruiken: 6 dike moten kabeljauw,3dl Stella Artois of Hoegaarden Wit,6 fijngehakte sjalotten en een half bosje fijn gehakte peterselie,150g boter,bieslook,tijm,laurier,citroen,peper en zout. De moten lichtjes zouten en inpeperen en op een laag gehakte sjalot en peterselie in een stevig beboterde vuurvaste schaal overbrengen.Op elke moot een takje tijm,een half blad laurier,wat bieslook en een schijfje van een citroen die voorafgaandelijk gesc +/- 30 min


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Vanaf 16 jaar verplicht naar de Europese verkiezingen

Ook 16- en 17-jarigen zullen op 9 juni moeten stemmen voor de Europese verkiezingen. Dat heeft het Grondwettelijk [...]

04/06/2024

Brainfood voor blok en examens

Blokken en examens, dat betekent vele uren aan je bureau doorbrengen. Maar hoe kun je je hardwerkende [...]

03/06/2024

Brusselse scholieren oefenen Nederlands met Vlaamse Studenten

Sinds november vorig jaar biedt Parlangi Brusselse anderstalige scholieren de kans om hun Nederlands [...]

31/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84