Image
31/12/2001

Vlot tweetalig dankzij je eBookman

En, nieuwjaarspree gekregen? Een mooi bedragje gevangen bij pa, ma, oma of opa, maar hing er wel een voorwaarde aan vast, namelijk dat je het moet spenderen aan iets "dat je kunt gebruiken voor je studies"? We kennen dat weeë gevoel. Enfin, toch een tip: misschien kun je je euro's wel spenderen aan een eBookman van Franklin Electronic Publisher.
Voor de niet al te gekke prijs van 80 euro schaf je je een kleine maar toch volledig functionele tweetalige "taalleraar" aan, compleet met azerty-klavier. De eBookman bevat meer dan 300.000 woorden en uitdrukkingen in het Nederlands en het Frans. Geen rotzooi trouwens, want het betreft de woordenlijsten van van Dale en Le Robert. Het is dus een zakvertaler, maar hij kan ook nog wat extra's. Je kan persoonlijke woordenlijsten aanmaken, werkwoordvervoegingen controleren, spelling checken en het geslacht van woorden opvragen. Begint je Frans (of je Nederlands, waarom niet) te roesten? De zakleraar bombardeert je met oefeningen. Verder zitten er op het toestel nog een databank met 100 namen, een rekenmachine en een euroconverter.

(SDB)


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Kunststudente publiceert boek dat licht geeft in het donker

Margo Van Onderbergen, studente Beeldende Kunsten/Grafisch Ontwerp aan Sint Lucas Antwerpen, moest net [...]

24/05/2022

Belgische jongeren koken pas gezond als het eenvoudig is

Uit een onderzoek van Hello Fresh blijkt dat afvallen voor meer dan 40% van de jongeren een reden is [...]

23/05/2022

Studenten drinken minder alcohol

Uit de vierjaarlijkse enquête 'In hogere sferen' van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere [...]

20/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84