Image
13/05/2011

Jongeren zetten modestad Antwerpen in de kijker

Morgen moet je in Antwerpen zijn voor de fameuze Youth Fashion Day, waarop jongeren zich volledig kunnen onderdompelen in de Antwerpse mode. Ruil je kleren die je niet meer aandoet, krijg tips van personal shoppers en ga uit de bol op de afterparty.

 


Antwerpen mag zich dit jaar de Europese Jongerenhoofdstad noemen. Daarom steunt de stad een heel jaar door meer dan 180 projecten voor en door jongeren. Op de Youth Fashion Day staan drie activiteiten op het programma. Wie zich inschrijft via de website kan morgen door professionele personal shoppers rondgeleid worden en ontdekt de leukste winkels. In samenwerking met Emma vzw wordt een kledingruil gehouden waarbij bezoekers hun kleren en accessoires kunnen inruilen voor nieuwe spullen. Tijdens de Pimp-My-Style workshop ondergaan outfits een volledige metamorfose tot nieuwe, modieuze kledingstukken. Tegen de avond kunnen de shoppers genieten van talrijke ateliers, stijl- en kledingadvies, schminksessies en veel meer. Ten slotte wordt de dag afgesloten met een spetterend feestje, verzorgd door Antwerpse dj’s als dj Makasi, Ill Funk Fanatics en Kevin Major. Al deze activiteiten zijn gratis en gaan door in de Stadsfeestzaal, jongerencentrum Kavka en in de Antwerp Cruise Terminal. Voor meer informatie surf naar www.youthfashionday.be.

 
(NDW)

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84