Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Protesterende kunststudenten palmen Antwerpen in

Als studenten boos zijn, dan trekken ze de straat op. Als kunststudenten boos zijn, dan uiten ze hun [...]

08/03/2023

Koffie geanalyseerd voor studenten

We weten allemaal dat studenten regelmatig hun portie cafeïne krijgen. Je staat ermee op, je neemt het [...]

07/03/2023

The Messy Chef, een succes voor koelkastrestjes

Misschien wel het beste wat er bestaat voor studenten; koken met restjes uit de frigo. Of je ze steelt [...]

06/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84