Image
20/07/2003

Kiek je in de kijker

Tot 30 september heeft elke amateurfotograaf een extra reden om zijn toestel in de aanslag te houden, want Panasonic bekroont de ‘Amateurfotograaf van het jaar 2003’. Iedereen mag aan deze wedstrijd deelnemen en de laureaat gaat lopen met een digitaal toestel van - hoe kan het ook anders - Panasonic.


Het is het eerste jaar dat Panasonic Batteries deze internationale fotowedstrijd organiseert. Amateurfotografen uit heel Europa krijgen tot 30 september de kans om een foto in de online galerij te plaatsen. Het kan gaan om ontroerende, komische, artistieke, romantische, familie- en reiskiekjes. Wie wil deelnemen moet zich slechts aan twee voorwaarden houden: je moet gedomicilieerd zijn in het land waarin je deelneemt en je mag slechts drie foto’s inzenden.

 

Je laadt je foto simpelweg in op de site (www.photo-award.com) en hij wordt automatisch opgenomen in de online galerij. Beschik je niet over een digitaal fototoestel, doe dan een beroep op een of andere fotospecialist om de gewone foto (of dia) in te scannen. Voor de technische vereisten (JPEG, pixels enzomeer) ga je best eens kijken op de website.

 

Na 30 september worden in elk deelnemend land de 12 beste foto’s geselecteerd  door een professionele jury. De uiteindelijke winnaar wordt bekroond met de titel ‘Amateurfotograaf van het jaar 2003’ en mag een digitaal fototoestel mee naar huis nemen. The first runner up wordt eigenaar van een Lexmark Z65p printer en de overige geselecteerden mogen elk een Panasonic 5D kaart van 128 MB in ontvangst nemen.

 

(DV)

 


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84