Image
21/07/2003

Kinky Star Hot Collection

Om gewoon maar netjes in de hype van de tijd mee te doen tijdens deze dagen van vlotte dertig graden, voor jullie een HOT collection. Veertien gloeiende tracks van Gents eigen steeds eigengereide en pientere Kinky Star Label.


Pienter, want ze hebben en hadden steeds al heel frisse, vernieuwende groepen onder hun vleugels. En waarom we het dan even over een compilatie willen hebben? Zoals jullie weten - ja toch? - zijn de Gentse Feesten in volle gang, en als jullie nog vlug op de hoogte willen zijn van wat Kinky te serveren heeft in die tien dagen van algemene stadgekte, luister je even naar dit leuke verzamelplaatje.

 

’t Hof Van Commerce is terecht het paradepaard van Kinky, en als we jullie donderdag niet volledig zien meejumpen en volledig los gaan, snappen jullie geen ene aars van wat een goeie hopbeat is, maar we zijn er eigenlijk wel gerust op. ‘Kom mor ip’ en ‘Dommestik & leverancier’, twee beestig goeie tracks van het beste wat Izegem ooit is overkomen. Sexmachines klinken tussen Ween en een lekkere Jane’s Addiction, De Bossen klinken een tikkel The Pixies, Vive la Fête had het héél hete ‘Je ne veux pas’, kortom Kinky weet echt wel waar ze mee bezig zijn, respect is due! The Revelaires zullen met hun spacy-soundtrack-surfrock zeker in heel wat cafeetjes hoe nachtelijker hoe machtiger concerten neerzetten, en The Whodads moet je echt volop meepikken op het grote podium. ‘How low can you limbo’ of zwaar energetische bigband, de Dads doen het publiek stomen en dampen. Voor een rocklick extra in de beste The Strokes-White Stripes pioniersrol moet je Starfighter en Dr. Pepper Family in het oor houden op alle Gentse podia.

 

Kort gezegd, Kinky Star heeft echt wel zijn voluitgesproken zeg in het Belgische muzieklandschap, en het zou zonde zijn dat jullie ze niet gaan opzoeken voor en op het podium. Kinky Star rocks! En Hops! En Electroot! En Rules!

 

(LAD)

 


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Zit jij in de juiste studierichting?

 Absoluut
 Ik hoop het
 Ik vrees er een beetje voor
 Sowieso niet

Job in the picture

3 originele manieren om Amerika te ontdekken met het ESTA

Droom jij al langer van een bezoek aan de Verenigde Staten, maar brengen de bijhorende administratieve [...]

26/05/2021

Op vakantie met alpaca’s

Moet je er even tussenuit en hou je van dieren? In het Nederlandse Drenthe kan je op vakantie tussen [...]

24/05/2021

Een pak spieren in geen tijd

Wou je deze zomer indruk maken met je geweldige summer-body, maar is er toch iets mis gegaan tijdens [...]

23/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84