Image
03/08/2003

“Show some skin this summer!”

Swatch stelt haar nieuwe lente- en zomercollectie van 2003 voor: ‘SKIN collection’. Nieuwe materialen, frisse kleuren en verrassende modellen.


Een niets verhullende oneliner van Swatch bij het aankondigen van hun collectie: “Swatch says: ‘show some skin this summer’”! Met enkel een uurwerk aan is dit natuurlijk niet moeilijk…

 

Acht nieuwe uurwerken worden voorgesteld, van de ‘Jeanius’ waarbij het geniale hem zit in de combinatie tussen 17de-eeuwse allure en jeans, tot de ‘Simplissima’ met een roestvrijstalen schakelband (wat enkel ten goede komt aan de huid…) Ook ‘Poetic Flowers’ waarbij je de roze bloesem bijna kunt ruiken op je SKIN (volgens Swatch dan toch) is een populair modelletje.

 

Verder presenteert Swatch drie nieuwe ‘SKIN.beat’-modellen. Deze modellen hebben een transparant siliconenbandje met een middenstreep, een transparante kunststof horlogekast met een respectievelijk groene (Mintyway), rode (Space Cherry) of limekleurige (Straight Lime) ellipsvormige display waarin de ‘/beat time’ verschijnt.

 

De prijzen variëren tussen 70 en 120 euro, waarbij de ‘Sundrop’, een zwart uurwerk met oranje display, de hoogste prijs draagt.

 

(DV)

 

www.swatch.com


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84