Image
12/08/2003

Penne à l'Arrabiata

In een halfuurtje tijd kan je voor vier personen een schitterende Italiaanse pastaschotel uit de pan toveren, zo meldt ons student Lesley Naulaerts uit Leuven.
Snij een grote paprika, een grote ui en 200 gram worteltjes fijn en stoof ze in olijfolie. Beetje peper en zout toevoegen. Kook 400 gram penne gaar en snij ondertussen een dikke plak ham in blokjes. De hamblokjes mogen bij de groentjes, net als twee blikken gepelde tomaten, en dat alles laat je 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Af en toe even roeren en kruiden met cayennepeper. Als de saus klaar is, giet je ze over de pasta. Eventueel versieren met olijven. Smakelijk!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Ook #MUILDRANG?

“Ik ben die corona’s echt massa’s beu, ik heb het psychologisch heel zwaar en ik heb [...]

04/04/2021

Vrijwilligers herdenken slachtoffers van COVID-19 met 150.000 harten

De muur aan de Thames tegenover de Londense Houses of Parliament is omgetoverd tot COVID-19 gedenkplaats. [...]

03/04/2021

Spotify-lijsten van Barilla geven aan wanneer je pasta gekookt is

Pasta is niet alleen lekker, er bestaan ook veel gemakkelijke pastagerechten om klaar te maken. Tenzij [...]

03/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84