Image
12/08/2003

Penne à l'Arrabiata

In een halfuurtje tijd kan je voor vier personen een schitterende Italiaanse pastaschotel uit de pan toveren, zo meldt ons student Lesley Naulaerts uit Leuven.
Snij een grote paprika, een grote ui en 200 gram worteltjes fijn en stoof ze in olijfolie. Beetje peper en zout toevoegen. Kook 400 gram penne gaar en snij ondertussen een dikke plak ham in blokjes. De hamblokjes mogen bij de groentjes, net als twee blikken gepelde tomaten, en dat alles laat je 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Af en toe even roeren en kruiden met cayennepeper. Als de saus klaar is, giet je ze over de pasta. Eventueel versieren met olijven. Smakelijk!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Thomas More presenteert Liveshow ROEM

Op 18 februari organiseert de Thomas More-hogeschool de online liveshow ROEM. In de livestream worden [...]

12/02/2021

Deze thesis won de Vlaamse Scriptieprijs

Ingenieurs Sebastian Baes en Jan Denayer (KU Leuven) brachten voor hun masterproef het potentieel van [...]

09/02/2021

Online-jongerendebat tegen seksuele intimidatie

Vandaag schieten vijfhonderd jongeren in actie op het ‘J500'-event van Plan International [...]

09/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84