Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Dit zijn de favoriete bestemmingen voor taaluitwisselingsstudenten

Deze zomer zijn bijna vijfhonderd Belgische jongeren naar het buitenland vertrokken met World Education [...]

22/08/2025

Wist je dit al over Gent?

Op het Sint-Veerleplein in Gent, bij het Gravensteen, staat iets wat op het eerste gezicht lijkt op een [...]

18/08/2025

Schapen houden hogeschoolcampus groen (en blijven doorgrazen tot oktober)

Niet alle hogescholen liggen in een bruisend stadscentrum. Vertel dat maar aan de studenten op Campus [...]

04/08/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84