Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gentse Wizard Store krijgt hoog bezoek

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar The Wizard Store heeft alsnog de deuren geopend in Gent, [...]

19/12/2021

19-jarige Pauline mocht met Regi naar het Sportpaleis

In september startte Regi op VTM 2 samen met zijn fab four Jaap Reesema, Olivia, Camille en Lester Williams [...]

12/12/2021

Ook jij kan brainstormen over de toekomst van Europa

Op woensdag 15 december organiseren tal van partners een online brainstormavond over de toekomst van [...]

10/12/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84