Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Schrijf je nu in voor de Campus Cup

De Campus Cup komt terug, dat heeft presentator Otto-Jan Ham vandaag bekendgemaakt. Hij is wel nog op [...]

29/09/2020

Jong N-VA deelt gratis condooms uit aan studenten

In verschillende studentensteden, waaronder Gent, Kortrijk en Leuven, hebben leden van Jong N-VA gratis [...]

29/09/2020

Universiteiten manen studenten aan om niet naar de Veiligheidsraad te luisteren

Er zijn al veel grappen gemaakt over de Nationale Veiligheidsraad en het steeds veranderende advies omtrent [...]

24/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84