Image
25/05/2012

Kledinglijn Astrid Bryan op twee uur uitverkocht

 


Hollywoodvrouw Astid Bryan is stilaan een echte celebrity aan het worden en dus kon een eigen kledinglijn niet ontbreken. Haar eerste collectie bleek meteen een schot in de roos.

 
 
Bij Dany-May in Antwerpen stelde Astrid haar vijf elegante jurkjes voor, allemaal met vlammend roze voering en een flatterende snit. Aan Weekend Knack vertelde ze dat ze met haar collectie het perfecte zwarte jurkje wou creëeren. Tijdens een exclusieve avondshopping vonden de aanwezige vrouwen de collectie duidelijk geslaagd, want ze hebben het volledige kledingrek leeg gekocht. Tegenstanders beweren dat het de fashionista’s enkel om de naam te doen is, maar de jurkjes zijn wel degelijk van hoge kwaliteit. Astrid zat voor de kleding samen met Galina Sobolev van Single Dress, een populair merk in Los Angeles. De twee vrouwen focusten vooral op de draagbaarheid van de kleedjes. De snit is elegant en de bredere schouderbandjes verstoppen ieder spoor van een bh. Kopers konden kiezen uit zwart, roomwit of een combinatie van beiden. Wie zijn zinnen had gezet op een echte Astrid Bryan zal moeten wachten tot de Vijftv-ster nog eens aan het ontwerpen slaat. Aangezien het gigantische succes van deze eerste collectie, zal dat waarschijnljk niet lang duren.
(JVR)

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84