Image
15/10/2012

Krakende repen met fruit


De nieuwe fruitrepen Crispy Fruit van Nature Addicts bevatten geen suiker, bewaarmiddelen of zoetstoffen. Alleen granen en fruit, meer bepaald passievrucht-mango en framboos.

Koninklijk bier

Ook al gemerkt dat de bekende schuimende volksvriend Leffe er sinds kort een meer gedistingeerd broertje bij heeft gekregen? De Leffe Royale is wat straffer dan de gewone Leffe en krijgt z'n smaak door het gebruik van drie soorten hop.

Info: www.leffe.com

Ontbijt met vijgen en hazelnoten

Lu Petit Déjeuner vult z'n gamma ontbijtkoekjes aan met twee nieuwe smaken. De eerste fruitsmaak in het gamma is al meteen origineel, want het zijn koekjes met vijgen. De tweede nieuwe smaak heet Tartiné, een mix van choco met hazelnoot.

Info: www.lupetitdejeuner.be

Fris kokoswater uit Brazilië

Wat doe je als je dorst hebt in Brazilië? Je koopt een verse kokosnoot aan een kraampje, steekt er een rietje in en drinkt heerlijk vers kokoswater. Vita Coco heeft dit lekkere spul nu ook in handige tetrapacks gegoten.

Info: http://vitacoco.com

Feestelijke pizza's

De feestelijkste pizza's uit het diepvriesvak zijn die van Wagner. Niet alleen kan je kiezen uit verschillende smaken met, zoals ze het zelf zeggen, "fluffy base, juicy topping", maar ze geven ook wekelijks een pizzaparty weg.

Info: www.wagner-pizza.be

Onverwoestbare usb-stick

Wedden dat al je digitale essentials als het eropaan komt op één usb-stick passen? Met de RuggedKey van LaCie kan je die trouwens letterlijk overal meenemen, want deze onverwoestbare stick is bestand tegen warmte, kou, druk, vocht en schokken.

Info: www.lacie.be

Lichtgevende markers

Oké, dit spul is eigenlijk voor kindjes bedoeld, maar geef toe dat je ze zelf ook wel wil: de Mini Ghosts van Stabilo Boss, markers in vijf kleuren die in het donker oplichten als Halloweenspookjes.

Info: www.stabilo.com

Supersterke en waterdichte pleisters

Bij het eerste studentenfeestje van het academiejaar al meteen ergens tegenaan gestoten tijdens de polonaise? De nieuwe Extra Strong-pleisters van Hansaplast zijn zo sterk dat je meteen kan doorfuiven. Er mag zelfs bier op gemorst worden, want ze zijn waterproof.

Info: www.hansaplast.be

Snoep van echt fruit

Goedkopere fruitsappen worden steevast bereid vanuit concentraat. Lees: vruchtensap zonder vocht. Bij Smiley Fruit kwamen ze op het lumineuze idee om dit concentraat te gebruiken als alternatief snoepgoed. De smaken zijn sinaasappel, passievrucht, aardbei, framboos en... drop.

Info: www.smileyfruit.be

Snoepje met energieboost

Een van de meest iconische snoepjes ooit, de bolronde Napoleon, bestaat nu ook in een Energy-versie. Het energiesnoepje bevat cafeïne, taurine en vitamine B, ingrediënten die je ook in de meeste energiedrankjes vindt. De smaak is eveneens gelijkaardig.

Info: www.mijn-napoleon.be

Witte Twix

Het is niet de eerste keer dat de Twix White op de supermarkten wordt losgelaten (de achtste keer, om precies te zijn), maar sinds half augustus ligt de versie met witte chocolade weer in de rekken. Haast je, want het is een limited edition.

Info: www.twix.com


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Hoe ga jij om met de vierde coronagolf?

 Ik ga evenveel uit als vroeger, maar volg de regels
 Ik probeer de regels te omzeilen waar mogelijk
 Ik ga minder uit, door corona
 Ik ging sowieso niet veel uit

Job in the picture

Uit een vliegtuig springen zonder parachute, waarom niet?

Luke Aikins, een 42-jarige skydiver en basejumper, sprong in 2016 vanop 7.620 meter hoogte uit een vliegtuig. [...]

04/06/2021

Harry Potter nu ook in New York

In New York opent morgen de allereerste officiële Harry Potter flagship store. De winkel bestaat uit [...]

02/06/2021

Haal nu een pluchen alpaca in huis

Om een alpaca als huisdier te houden, hoef je nu geen grote tuin of wei meer te hebben. Het bedrijf [...]

30/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84