Image
18/08/2013

Retrofashion bij Who’s That Girl!


Niet alleen de naam van het merk, maar ook de toffe collecties hebben ons hart gestolen. Bij Who’s That Girl spenderen we dan ook graag onze hele zichtrekening, spaarrekening én spreken we bij elk bezoek onze kredietkaart aan. Neen, niet omdat de kledij zo duur is maar omdat we gewoonweg alles in de hele winkel willen!

Who’s That Girl werd in 2002 door een groepje vriendinnen opgericht in – jawel! – België, maar heeft nu al winkels in Antwerpen, Amsterdam en Berlijn. Het Gentse filiaal vind je in de Henegouwenstraat, maar er lang naar zoeken zal je niet moeten doen. Zo heeft de winkel een leuke retrolook, wat ook doorgetrokken wordt naar de paskamers én de etalage. Hun collectie leunt hier dan ook erg bij aan, de vrolijke kleurrijke kleedjes en broeken met prints laten niemand onberoerd. Toch iets te jong of te veel print? Bekijk dan zeker hun tweede lijn Wow To Go. Iets braver dan de gewone collectie, maar net zo leuk!

Who’s That Girl

Henegouwenstraat 6


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84