Image
27/01/2014

Back to basics met oranje wijn


Wie mee wil zijn, drinkt volgens De Morgen oranje wijn. Een nieuwigheid is dat niet, maar er zouden  tegenwoordig wel merkbaar meer geïnteresseerden zijn. Volgens Yannick Dehandschutter, die vorig jaar tot beste Belgische sommelier werd gekroond, smaakt de wijn rijker. Dat komt omdat hij puur natuurlijk tot stand komt. “Wijn wordt vaak gemanipuleerd om commerciële redenen, maar vandaag de dag wil iedereen back to basics. Vandaar dat de oranje wijn zo aanspreekt”, verklaart Dehandschutter. Benieuwd of bier na oranje wijn nog steeds venijn geeft. (BV)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Kunststudente publiceert boek dat licht geeft in het donker

Margo Van Onderbergen, studente Beeldende Kunsten/Grafisch Ontwerp aan Sint Lucas Antwerpen, moest net [...]

24/05/2022

Belgische jongeren koken pas gezond als het eenvoudig is

Uit een onderzoek van Hello Fresh blijkt dat afvallen voor meer dan 40% van de jongeren een reden is [...]

23/05/2022

Studenten drinken minder alcohol

Uit de vierjaarlijkse enquête 'In hogere sferen' van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere [...]

20/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84