Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jongerenbib Permeke geopend in Antwerpen

Begin september werd in Antwerpen de Jongerenbib Permeke geopend. Jongeren van 16 tot 26 jaar krijgen [...]

14/02/2023

Studente verpleegkunde publiceert bachelorproef in wetenschappelijk tijdschrift

Het gebeurt niet alle dagen dat een bachelorproef wordt opgenomen in een gerenommeerd wetenschappelijk [...]

09/02/2023

Mooiste bib van het land opent voor het grote publiek

Magisch, overweldigend, adembenemend… de bijzondere schoonheid en de authentieke sfeer van de [...]

08/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84