Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jongerencollectief JEZ! wil 'Dag van de Jongeren' uitroepen

"We merken dat volwassenen soms negatieve dingen over jongeren denken," aldus Jessica Bouhez [...]

30/12/2022

Thomas More-studenten stellen 'Inspiratiegids studentendopen' voor

De Inspiratiegids studentendopen is het resultaat van vele gesprekken met studenten van alle ​Thomas [...]

27/12/2022

Enkel ja betekent ja op de VUB

De Vrije Universiteit Brussel schakelt een versnelling hoger in de aanpak van ongewenst seksueel grensoverschrijdend [...]

22/12/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84