Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studiekeuze wordt almaar later gemaakt

De klassieke infodagen voor nieuwe studenten die doorgaans in maart of april worden georganiseerd, worden [...]

17/10/2022

Jongeren in de jeugdhulp digitaal verouderd voor campagne

Jongeren die opgroeien in de jeugdhulp, mogen niet zomaar herkenbaar in beeld komen wanneer het draait [...]

12/10/2022

Studenten Karel de Grote Hogeschool krijgen gratis menstruatieproducten

Uit cijfers van Caritas blijkt dat 5% van de vrouwen tussen 12 en 25 jaar al eens wegbleef van school [...]

04/10/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84