Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Omelet- euh omleiding: origineel verkeersbord in Jette

Afgelopen weekend konden oplettende voorbijgangers aan de Sint-Pieterskerk in Jette een vreemd verkeersbord [...]

19/05/2021

Tourist LeMC opent pop-upwinkel

Op zoek naar een T-shirt of trui van Tourist LeMC? Dan is Antwerpen de place to be. Daar opende Tourist [...]

18/05/2021

Wel Jong Niet Hetero wil meer veiligheid in sportwereld voor LGTB+-gemeenschap

De organisatie Wel Jong Niet Hetero schreef een open brief aan de minister van Sport, Ben Weyts, om [...]

17/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84