Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

DeeJay Michiel (19) ontdekt zijn nummer in Netflix-serie Ginny & Georgia

Michiel Bosmans uit Zonhoven is 19 jaar en draait plaatjes onder de naam DeeJay Michiel. Hij maakt ook [...]

12/04/2021

Nieuwe editie van BIOSKOOP drive-in in Gent

Goed nieuws voor filmfanaten, want de Gentse openluchtcinema BIOSKOOP is terug. Om het corona-proof [...]

11/04/2021

Jupiler komt met rood bier om Belgen te steunen tijdens het EK voetbal

Het is de zoveelste steuncampagne van Jupiler voor ons Belgisch elftal. Ditmaal brengt de biergigant [...]

11/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84