Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Flo Windey verlaat The Social House

‘t is gebeurd… iemand heeft The Social House verlaten. Flo Windey nam die beslissing zelf, [...]

08/04/2021

Eigen Netflix docureeks voor Kanye West

De Amerikaanse rapper en producer Kanye West, ook gekend als ‘Yeezy’ of ‘Ye’, [...]

08/04/2021

Met bier in bad

Ons land staat al langer bekend om zijn verschillende bieren en brouwerijen, maar nu kunnen we ook op [...]

08/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84