Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Droom voor shopaholics: studeren op de Meir

Karel de Grote Hogeschool en projectontwikkelaar Meir Corner bouwen een nieuwe campus op de voormalige [...]

19/10/2023

Dries ontwikkelt alarm-app als eindwerk (en scoort 19/20)

Dries Vanmierlo, derdejaarsstudent Multimedia & Creatieve Technologie aan de Erasmushogeschool Brussel, [...]

18/10/2023

Mechelse studenten Toerisme en Recreatiemanagement vallen in de prijzen

Studenten van de opleiding Toerisme en Recreatiemanagement van Thomas More gooiden hoge ogen in de jaarlijkse [...]

07/10/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84