Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Leuven breekt wereldrecord alcoholvrij cantussen

Cantussen, zijn dat die in alcohol gemarineerde zangfeesten waar door beschonken studenten de ene na [...]

02/12/2023

VUB neemt fantoomlab voor tandartsen in gebruik

Heb je je al eens afgevraagd hoe tandartsen in opleiding hun tandheelkundige vaardigheden in de praktijk [...]

22/11/2023

Studentenresto's UAntwerpen bannen rood vlees

Liefhebbers van een bloederige biefstuk kunnen maar beter een alternatief zoeken voor de studentenrestaurants [...]

15/11/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84