Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Broodjeszaak Tonton Garby uit Brussel gaat viraal op Tiktok

Een video met meer dan 2,4 miljoen views en 500.000 likes, en dat over een Belgische broodjeszaak. Tonton [...]

05/03/2023

Een langer weekend kan positief zijn voor het klimaat

Een vierdaagse werkweek om het klimaat te redden, dat klinkt bijna te mooi voor woorden. Toch zijn wetenschappers [...]

04/03/2023

Ga eens wolven spotten in Limburg

In het literair museum Villa Verbeelding in Hasselt loopt nog tot 4 juni de expo Wolf! De wolf in illustratie. [...]

03/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84