Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

STIP IT – De Week tegen Pesten

Pesten wordt al lang aangepakt in Vlaanderen, en dit jaar is dat niet anders. Sinds 2018 bestaat de STIP [...]

15/02/2023

15 februari is Singles Day

Velen weten het niet, maar de dag na Valentijn is Singles Day! In België kennen we deze dag nog niet, [...]

15/02/2023

Zoo vernoemt kakkerlakken naar je ex en voert ze aan dieren

Ook een ex gehad die je nu voor de wilde beesten wilt gooien? Dan kan je dat laten gebeuren in de zoo [...]

14/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84