Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Handgranaat in Duits bos blijkt seksspeeltje

Tijdens haar route door een bos in Passau aan de Duitse grens met Oostenrijk, kwam een joggende vrouw [...]

01/05/2021

Mei Plasticvrij gaat van start

Voor velen is 1 mei niet langer alleen de Dag van de Arbeid, maar ook het begin van Mei Plasticvrij. [...]

30/04/2021

'Spanish Laughing Guy' Juan Joya Borja overleden

Triest nieuws uit de meme-wereld. Juan Joya Borja, beter bekend als ‘the Spanish Laughing Guy’, [...]

29/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84