Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

93ste editie van de Oscars: minder kijkers, meer diversiteit

Zondag 25 april vond de 93ste editie van de Academy Awards plaats. Deze editie was in de eerste plaats [...]

27/04/2021

Italiaanse man gaat 15 jaar niet werken, maar krijgt wel betaald

Een zesenzestigjarige medewerker van het Cataranzo-ziekenhuis in het zuiden van Italië verdiende de [...]

26/04/2021

Een jaar Bitcoin mining en gebruiken verbruikt meer energie dan heel België

De Universiteit van Cambridge ontwikkelde de Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index, een tracker [...]

25/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84