Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Personen die rechts slapen hebben het slechtste humeur

Koppels hebben steevast een vaste plek in bed. Maar wist je dat de voorkeur om ofwel links of rechts [...]

24/03/2021

Eerste lockdownmuseum in België opent deuren

Op de Campus Solbosch aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) wordt het ‘Tijdelijk Lockdownmuseum’ [...]

23/03/2021

Met deze tool ontsnap je aan vervelende Zoom-calls

Niets is zo vermoeiend als die eindeloze Zoom-calls doorheen de week. Geen nood: de Amerikaan Sam Lavigne [...]

21/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84