Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Eerste skateshop voor vrouwen geopend in Gent

Sinds deze week vind je een nieuwe skateshop in de Lammerstraat in Gent. Smiles - ondertussen de vijfde [...]

11/03/2021

Studente brengt single uit over partnergeweld

Louise Defauw uit Tielt brengt – onder de alias Mary Lou – een single uit die de aandacht [...]

10/03/2021

Twitter bant binnenkort desinformatie omtrent coronavaccinaties

Twitter kondigt aan hard te zullen optreden tegen accounts die herhaaldelijk verkeerde informatie publiceren [...]

10/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84