Image
07/04/2015

Muziek doet ons eten beter smaken


Zullen studentenresto’s binnenkort aangepaste muziek door hun boxen knallen? Als het van Professor Charles Spence van de Oxford University afhangt wel. Volgens hem kan sommige muziek wel degelijk een invloed hebben op je smaakpapillen. Zo complimenteert de muziek van Luciano Pavarotti het best de smaak van chocolademousse en is het een goed idee te luisteren naar The Beatles terwijl je fish and chips eet. Zuur eten smaakt beter bij het horen van hoge tonen, terwijl bitter eten dan weer het beste uitkomt bij lage tonen. Een gepaste cd uitkiezen voor je volgende etentje was nog nooit zo moeilijk.
(LVM)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Premature babypop aan Karel de Grote Hogeschool

De Karel de Grote Hogeschool vervolledigt haar familie simulatiepoppen met een premature babypop, de [...]

11/02/2022

Zo overleef je valentijn als je single bent

Valentijn staat voor de deur, misschien niet voor de jouwe maar toch kun je er niet omheen. Binnenkort [...]

09/02/2022

VUB gaat op zoek naar de vrijheid van morgen

In het kader van Het Ondenkbare Experiment, een samenwerking tussen de Brusselse universiteiten VUB en [...]

07/02/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84