Image
03/03/2016

Oma’s achter het fornuis in pop-uprestaurant


Vijf studentes van de UC Leuven-Limburg openen volgende maand in het kader van hun opleiding, Event- en Projectmanagement, een driedaags pop-uprestaurant. De studentes zullen niet zelf achter het fornuis staan, maar wel hun oma’s. De pop-up zal dan ook toepasselijk BistrOma worden genoemd. De bedoeling is dat er authentieke gerechten worden geserveerd, zoals je ze alleen bij oma thuis kan vinden. Wie graag eens wil proeven van dit uniek concept, kan terecht in de Andreas Vesaliusstraat te Leuven op 21, 22 en 23 april. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Videocampagne wil jongeren inspireren tijdens corona

De Universiteit Gent en jongereninfoplatform WAT WAT hebben een videocampagne op poten gezet waarmee [...]

26/02/2021

Graspop gaat voor tweede jaar op rij niet door

Metelheads moeten nog op hun honger blijven zitten: de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt [...]

26/02/2021

Festival Best Kept Secret gaat ook dit jaar niet door

Het Nederlandse festival Best Kept Secret – waar ook veel Belgen naar uitkijken - zal wegens corona [...]

25/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84