Image
24/03/2016

Waarom je al je paaseitjes best in één keer eet


Met Pasen voor de deur is de kans groot dat je voorraad chocolade weer behoorlijk zal uitbreiden. Ideaal dus om af en toe als tussendoortje een stukje chocolade te smullen. Of toch niet? Het is namelijk beter om je portie chocolade in één keer op te eten, dan gespreid over de dag. Wanneer je chocolade eet – en bij uitbreiding andere suikers, heeft je mond tussen de 20 minuten en 2 uur tijd nodig om de zuurbalans weer op peil te krijgen. Dus als je de hele dag door van het lekkers zou eten, worden je tanden als het ware voortdurend aangetast en hebben ze onvoldoende tijd om te herstellen. 

foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

KdG-studenten krijgen praktijklessen in Wetenschapspark

Karel de Grote Hogeschool slaat de handen in elkaar met het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in [...]

16/05/2023

Eerste universitaire opleiding circulair bouwen

Circulair of materiaalneutraal bouwen is een beleidsprioriteit. Om hierop in te pikken, biedt de Vrije [...]

12/05/2023

Weesfietsen krijgen tweede leven in Gent

Fietsen die in Gent zijn achtergelaten, worden door De Fietsambassade opgehaald en bewaard. Vorig jaar [...]

04/05/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84