Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

​Bel Jazz Fest: een virtueel festival voor jazzliefhebbers

Ook jazzfestivals kunnen deze zomer niet plaatsvinden, dat is een grote streep door de rekening van [...]

23/05/2020

Welkom in mijn tuin: gratis kamperen bij mensen thuis

Deze zomer zal een beetje anders verlopen dan we gewend zijn. Of de grenzen open zullen gaan is nog [...]

21/05/2020

​MNM Marathonradio staat binnenkort weer klaar voor alle studenten

 De Marathonradio van MNM is voor veel studenten een grote steun tijdens de blokperiode, dat is [...]

20/05/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84