Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten bieden advies aan over hun opleiding

Deze week ontstond er een mooi initiatief op sociale media. Door de coronacrisis kunnen jongeren niet [...]

24/03/2020

Vlaamse universiteiten geven tot einde academiejaar enkel nog digitaal les

Vlaamse studenten krijgen door de coronacrisis enkel nog digitaal les. Die maatregel zal aanhouden tot [...]

20/03/2020

Themagebied ‘Avengers Campus’ opent binnenkort in Disneyland Parijs

Goed nieuws voor alle superheldenfans. In de zomer van 2021 opent het themagebied ‘Avengers Campus’ [...]

17/03/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84