Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jongeren weten wat sparen is (maar hebben verder weinig financiële kennis)

In opdracht van Argenta ondervroeg onderzoeksbureau iVOX Belgische jongeren tussen 15 en 24 jaar over [...]

25/10/2023

Thomas More-studentes scoren met Lego-campagne

Een team studentes van de bachelor International Communication and Media van Thomas More in Mechelen [...]

24/10/2023

Droom voor shopaholics: studeren op de Meir

Karel de Grote Hogeschool en projectontwikkelaar Meir Corner bouwen een nieuwe campus op de voormalige [...]

19/10/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84