Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Eerste universitaire opleiding circulair bouwen

Circulair of materiaalneutraal bouwen is een beleidsprioriteit. Om hierop in te pikken, biedt de Vrije [...]

12/05/2023

Weesfietsen krijgen tweede leven in Gent

Fietsen die in Gent zijn achtergelaten, worden door De Fietsambassade opgehaald en bewaard. Vorig jaar [...]

04/05/2023

Mediastudenten Thomas More organiseerden worstel-event

Ongewone taferelen op De Ham, de mediacampus van Thomas More in Mechelen. Begin maart toverden studenten [...]

30/04/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84