Image
09/03/2020

Mmm: pesto van radijsloof

We hebben het altijd ‘druk, druk, druk’, en soms zelfs nog drukker. Eten maken lukt nog net, maar de afwas doen? Eyeroll. GUIDO to the rescue met enkele hapklare recepten die slechts één pan vragen, en (bijna) geen moeite. De eerste in het rijtje is een pesto van radijsloof. 

APERO/BRUNC
Deze spread hebben we geplukt uit het Augmented Reality-kookboek Zero Waste. Via de gratis ADmented app kan je recepten in het boek scannen en zien hoe chef Jeroen De Pauw ze klaarmaakt. Te koop voor 29,95 euro op www.zerowastebook.com en bij Standaard Boekhandel.

Ingrediënten:
  • 2 bosjes radijzen
  • 12 cl olijfolie
  • 100 g ricotta
  • 80 g pistachenoten
  • 1 teentje knoflook
  • Sap van ½ citroen
Bereiding:
  • Snij het loof van de radijzen en was het loof en de radijzen apart.
  • Giet de olijfolie in een blender.
  • Voeg alle ingrediënten toe, behalve de radijzen.
  • Mix tot een homogene massa en schep in een kommetje.
  • Serveer de dipsaus met de radijzen
Smakelijk!

(Sofie VR.)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

PXL-studenten pakken opnieuw uit met naaktkalender

Vrouwelijke én mannelijke studenten van het roeiteam van Limburgse Hogeschool PXL hebben opnieuw [...]

07/01/2020

Wat je best niet doet de nacht voor een examen

Wie maakt zich tijdens de blok nooit schuldig aan een nachtje doorstuderen of overdreven veel cafeïne [...]

05/01/2020

De 7 ultieme studietips voor een geslaagde blok

Amerikaans psychologieprofessor Marty Lobdell bestudeerde jarenlang hoe je het efficiëntst studeert, [...]

04/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84