Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Spelletjesavond in Leuven blijkt verborgen cantus te zijn

De eerste avond van het academiejaar liep in Gent niet van een leien dakje, maar ook in Leuven vond er [...]

22/09/2020

Studenten van Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatests

Alle studenten van het Europacollege in Brugge moeten in de eerste week van het academiejaar al overschakelen [...]

22/09/2020

CafΓ©s in de Overpoort mogen open, maar (bijna) niemand durft

Maandag start het academiejaar, maar van cafébezoekjes zal niet veel in huis komen. Het merendeel [...]

19/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84