Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Poolse vrouw denkt vermiste kleuter Madeleine McCann te zijn

Sociale media zijn de laatste dagen in de ban van de Madeleine McCann-case. De Poolse vrouw Julia Wendell [...]

23/02/2023

Ook jij verliest twee uur productiviteit per dag

Om kritisch te bekijken hoe maatschappelijke uitdagingen de wereldwijde productiviteit en attitudes hebben [...]

23/02/2023

Bouwgrond gevonden voor nieuwe Gentse studentenkoten

Zoals alle andere studentensteden kampt ook Gent met een tekort aan studentenhuisvesting. Daarom ging [...]

22/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84