Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

VUB-student onthult genderongelijkheid in Vlaamse filmsector

In de nasleep van schandalen in de filmwereld en de globale roep naar meer gendergelijkheid kwam ook [...]

19/11/2021

Student maakt single over mentale gezondheid jongeren

De Brugse singer-songwriter George Dylan studeert psychologie aan de UGent. In zijn nieuwe single 'Sick [...]

17/11/2021

Een kotstudent kost meer dan 14.000 euro

Krijg maar medelijden met de beurs van je ouders, want een kotstudent kost dit academiejaar gemiddeld [...]

15/11/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84