Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

#StandForSomething: EU-parlementslid Sara Matthieu over haar Europa van de toekomst

"What do you care about?” Dat is de vraag die we tijdens de internationale #StandForSomething-campagne [...]

09/07/2021

Zin in een pintje met chocoladesmaak?

Twee lekkere dingen combineren, dat kan alleen maar een lekker resultaat geven, niet? Dat dachten chocoladefabrikant [...]

15/06/2021

Genderfluïde God in Loki

Sinds afgelopen woensdag is de nieuwe Marvel-serie Loki te bekijken op Disney+, maar een paar dagen [...]

13/06/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84