Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Tekort aan tuinkabouters in het Verenigd Koninkrijk

In de afgelopen lockdowns was tuinieren een populaire bezigheid. In het Verenigd Koninkrijk en in de [...]

18/04/2021

Paige (6) maakt Australische skateparken onveilig

Toen de Australische Paige Tobin op driejarige leeftijd voor het eerst op een skateboard stond, had [...]

17/04/2021

‘The Day After Corona’: digitaal evenement voor jongeren over de toekomst na corona

Een jaar corona weegt zwaar, ook op jongeren. Het zorgde voor meer stress, onzekerheid, eenzaamheid, [...]

16/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84